jueves, 24 de enero de 2019

El CD Llosa del 2006 al 2012. La historica temporada y el ascens a Categoria Nacional.

Nota: este entrada estara integramente en Valenciano ya que pretendo que esta entrada se plasme en el libro que estan preparando sobre el equipo. para eso esta el traductor que lo vereis a la derecha.

CD Llosa: 2006/2010 Ascens a Preferent y Cambi del Sequiol
El equip sempre ha estat en les categoria de 1 Regional. algunes en bones posicions y en altres en les males(aunque sense arribar a descendre) sin embarg en la temporada 2006/2007 van aconseguir el ascens a preferent.categoria que ya va estar en una vegada anteriorment.la 91/92. sin embarg sols van estar eixa temporada abans de tornar a 1 Regional. una vegada va ascendre a Preferent y despues de mantindre la categoria en la seguent temporada. en la temporada 2008/2009 es va cambiar de terreny de joc cuant el camp de terra va ser substituida per el cesped artificial y es va estrenar amb un amistos contra el fillal del Valencia. el Valencia B(Actualment Valencia Mestalla) y va coincidir aquella temporada amb el Olimpic de Xativa en Preferent. Despues seria el turn dels vestuaris y de la entrada al camp.que a dia de hui se mante. y despues de 2 temporades regulars va arribar un moment historic. el entrenador del equip era Gonzalo

2010/2011: Supercampions de Preferent
Despues de que en la temporada 2009/2010 el de Olleria.Miguel Angel Diestro.el home del ostio ya que sempre deia cuando no se le eixia be els seus plans va arribar a la banqueta del equip,presidit entonces per Esteban Cerda Hostalet.en la seguent temporada el equip lloser amb jugadors com Alfredo,Machi,els Germans y cosi Garcia de Beniganim,Mallol,Domenech y Guillem entre altres va fer la major sorpresa cuant en 2011 aconseguiren primer assegurar disputar la promocio al guayñar al Ciutat de Gandia en el Sequiol y poc despues el titol de campio no sols del grup 3 sino tambe de totes les catergories. apart de nomes pedre 2 partits nomes. els dos en el sequiol ante el Cullera y el Alberic. pero no tot es bona noticia pues fa ara 8 anys Esteban Cerda ens deixaba als 27 anys degut a la seua enfermetat com es el Cancer. Raul Terol le sucedeix com a president. 

el rival del CD Llosa en la Promocio de Ascens a Tercera Divisio seria el equip Castellorenc de Almassora.el partit de anada seria en la localitat de Castello y van pedre per la minima. la esperança de remontar la eliminatoria passaba per el sequiol y degut a la massiva assistencia que anava a tindre un partit aixina,es van colocar grades supletories.  

4 de Juny de 2011: El sequiol,mes ple que mai,seria el escenari de la tornada de la eliminatoria, amb un camp ple fins la bandera y mes alla. com a mostra la foto que va fer Fotocuco aquell dia.

Y ademes es van regalar Camisetes conmemoratives amb el lema: LA MILLOR AFICIO AMB EL MILLOR EQUIP. y els 11 llosers se enfrontaben al Almassora.

pero els de Castello van marcar el 0-1.amb 0-2 en el global el equip va intentar de tot per a remontar la eliminatoria pero no va ser y el CD Llosa va caure eliminat. aixina el sonmi de pujar a Tercera se esfumava. o aixo pareixia.

un mes despres y degut al ascens del Olimpic els de la Federacio va proposar al CD Llosa una plaça en Tercera Divisio al ser el supercampio dels 4 grups. y va aceptar,aixi el 19 de Juliol es va celebrar el ascens amb una misa y un passacarrer celebrant un ascens historic. El CD Llosa.un poble de casi 4000 habitants pujaba a Tercera Divisio per primera vegada en la seua historia.

Temporada 2011/2012: El debut del equip en categoria nacional.

un mes despres de ascendre el equip debutava en Tercera divisio enfrontant al Jove Español en la localitat Alicantina de San Vicent de Raspeig. alli empatabem a 1 y va ser el primer punt. despues en el primer partit en el sequiol el equip golejaba al Muro de Alcoi(que tambe va pujar a tercera pero per merits deportius) per 3 a 0. y els rivals apart dels dos ya mencionats teniem al Villarreal C,Al Borriol,Al Altea,Eldense y historics equips com el Castello y el Alacant(que en anys anteriors estabem en 2 Divisio y que per situacions economiques van descendir a Tercera) entre altres. en Altea van aconseguir la permanencia no abans de que Diestro va ser destituit y Elies Marti y Angel Saiz se encarregarien. El somni del CD Llosa en Tercera no acababa y no lo faria fins al 2014.pero aixo que se encarregue un altre. 

Anexe: Fillal y equip apart del CD Llosa

mentres el CD Llosa era el principal equip del poble,habia un altre equip lloser que es deia Llosa Atletic. que jugaba en 2 Regional durant 2009 al 2012. despues es va convertir en el CD Llosa B que va aconseguir el ascens a Primera en la temporada 2012/2013. sin embarg poc va durar y el B va desapareixer,desde entonces el Juvenil seria el que nutriria al primer equipo en el futur.com a mostra els Bessons Marc y Guillem alxi com Juanvi estan en el primer equip a dia de hui.



be. sols he escrit del 2006 al 2012 ya que tenia algo de coneixment y sobretot del 2010 al 2012 ya que alli estaba en ixa epoca daurada. en la temporada 2011/2012 estaba en tots els partits del equip al ser junt a Genaro el utiller del equip.

pero ojala que estiga en el libre.ya que he narrat sense cap dubte la millor epoca del equip. en negreta lo que voldria vore en el libre, ya aixo que Eugenio o Salvador fique la foto en cuestio del partit de la promocio.